Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-09@11:36:07 GMT

سفر به بهشت ییلاقی ایران+تصاویر

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۲۰۶۶۶

سفر به بهشت ییلاقی ایران+تصاویر

آفتاب‌‌نیوز :

سفر را از دریاچه نئور آغاز کردیم. دریاچه نئور، دریاچه‌ای مابین شهرستان تالش و شهر اردبیل و خلخال می‌باشد دریاچه نئور، دریاچه طبیعی و آب شیرین می‌باشد، بارندگی‌های مناسب و وجود چشمه‌های فراوان سبب پایداری وضعیت دریاچه شده است و بعد از دریاچه نئور، منطقه سوباتان را انتخاب کردیم.

برای رفتن به این منطقه، اگر بخواهیم از راه آسفالت برویم، مسیر آستارا یا خلخال را انتخاب می‌کنیم اما فاصله این دو منطقه بسیار کم است و می‌توان از مسیرهای فرعی به ییلاق سوباتان رسید، با آمدن فصل بهار زیبایی‌های این منطقه دوچندان شده است و با دیدن یخچال‌های طبیعی و گل‌های بهاری و چشمه‌های پر آب و بسیار خنک، زمین سبز و آسمان آبی، بسیار جذاب می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسیری پر چالش و زیبا که بسیار مناسب برای آفرود سواران می‌باشد. طبیعت گردهای فاقد وسیله نقلیه نیزمی توانند با ماشین‌های محلی از این مسیر زیبا لذت ببرند.

سوباتان نام ییلاقی است که در شهرستان تالش قرار دارد و به زبان محلی سووتون نام برده می‌شود. از شرق به جنگل‌های انبوه تالش از غرب به ییلاقات اردبیل و دریاچه نئور و از شمال به رودخانه خروشان لیسار و ییلاقات خطبه سار و از جنوب به منطقه ییلاق آسبومار جوکندان متصل است.

این منطقه زیبا محل سکونت صدها خانوار لیساری است که در فصول بهار و تابستان و بخشی از پاییز در آن سکونت دارند. از نقاط دیدنی سوباتان می‌توان، چشمه باتمان بلاق، غار گنج خانه، آبشار ورزان و … نام برد.

بعد از سوباتان مقصد بعدی مان منطقه زیبا درفک نام دارد. درفک نام قله‌ای در استان گیلان و در رشته کوه‌های البرز مرکزی است. قله درفک پرترددترین قله این منطقه، در غرب رشته کوه‌های البرز مرکزی می‌باشد که در منطقه روبار و بخش رحمت آباد و بلوکات، دهستان دشتویل در منطقه جنگلی سیاهکل واقع است، وجود چند غار در این قله و صخره‌های بی نظیربا ارتفاع ۵۰۰ متر از ویژگی‌های این قله می‌باشد.

قله درفک محل ییلاق دامدارنی است که در تابستان از روستاها و جنگل‌های دم کرده به این قله کوچ می‌کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: آفتاب

کلیدواژه: دریاچه نئور اردبیل خلخال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۰۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارک فناوری پردیس به زودی بهشت نوآوران آسیا خواهد شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن علی‌اکبریان مدیر نظارت و ارزیابی واحدهای فناور مارک فناوری پردیس امروز در حاشیه اینوتکس با اشاره به افق توسعه هزار هکتاری پارک فناوری پردیس، افزود: تلاش بر اینست این پارک در آینده نزدیک به بهشت فناوری غرب آسیا تبدیل شود که البته رسیدن به این قله نیازمند همکاری و تعامل شرکت‌های فناور و زیست بوم نوآوری و فناوری کشور است.

علی اکبریان با اشاره به ماموریت‌های ملی و بین‌المللی پارک فناوری پردیس، تاکید کرد: از همان ابتدا، راه‌اندازی فن بازار به عنوان یکی از ارکان زیست بوم نوآوری و فناوری در دستورکار پارک فناوری پردیس قرار گرفت، در حالی که موضوع تبادل فناوری از ۱۹۵۰ در جهان آغاز شده بود. به هر حال، پارک فناوری پردیس بعد از یک دهه کار تحقیقاتی توانست با راه‌اندازی فن بازار ملی، شرایط لازم را برای تبادل فناوری در سراسر کشور فراهم کند.

مدیر کل نظارت و ارزیابی واحد‌های فناور پارک فناوری پردیس ادامه داد: امروز شبکه ملی فن بازار با کمک کارگزاران، بخش‌های دولتی و بخش‌های خصوصی، دفاتر استانی خود را فعال کرده است و ارتباط بسیار نزدیکی بین صنعت و زیست بوم نوآوری اعم از نوآوران، فناوران و شرکت‌های دانش بنیان و همچنین استارت‌آپ‌ها ایجاد شده است و رویداد‌های متعددی ذیل فن بازار‌ها در حال انجام است تا با تزریق فناوری و نوآوری به بخش‌های مختلف صنعت، نیاز‌ها و مسائل موجود را به صورت دانش بنیان حل کنند.

علی اکبریان یادآور شد: خوشبختانه می‌توان اذعان کرد فن بازار ملی ایران امروز به پویایی رسیده است.

وی برگزاری ریورس پیچ زیر سایه ابررویداد اینوتکس را یکی از مصادیق اثرگذاری فن بازار ملی دانست و تصریح کرد: برگزاری این نشست‌ها نقش بسزایی در ارائه دقیق و علمی نیاز‌های شناسایی‌شده در صنایع به زیست بوم نوآوری کشور و یافتن راهکار‌های خلاقانه برای حل آنها دارد.

مدیر کل نظارت و ارزیابی واحد‌های فناور پارک فناوری پردیس در ادامه با اشاره به نقش مهم صنعت ارتباطی در اقتصاد امروز جهان، گفت: صنایع ارتباطی یکی از پیشرانان اقتصاد امروز جهان هستند و اثرگذاری آنها به حدی است که هرگونه رشد در این صنایع منجر به رشد تولید ناخالص ملی و تسریع آن در صنایع دیگر می‌شود. از این رو برگزاری رویداد‌های ارائه نیاز‌های فناورانه این صنایع امری ضروری و الزامی است.

وی توسعه و تعمیق ارتباط صنایع به ویژه صنایع ارتباطی با استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های نوآور را ضروری توصیف و خاطرنشان کرد: این ارتباط با شتاب و عمق بیشتر باید انجام شود تا هم صنایع هم زیست بوم نوآوری و هم کشور از منافع آن بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتشار یک پدیده عجیب و مخرب در دریاچه مهارلو
  • وقتی اصفهان بهشت ارامنه بود!
  • پارک فناوری پردیس به زودی بهشت نوآوران آسیا خواهد شد
  • (ویدیو) سنگ قبر ۴۵۰ میلیون تومانی در بهشت زهرا
  • سنگ قبر ۴۵۰ میلیون تومانی در بهشت زهرا +ویدئو
  • مسابقه کتابخوانی هشت‌بهشت با ۳۵ جایزه ویژه به‌ مناسبت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • سنگ قبر ۴۵۰ میلیون تومانی در بهشت زهرا(س)!
  • فیلم| دریاچه زریبار مریوان سرریز کرد
  • فضای ورزشی اروپا از ایران بهتر است اما آنجا بهشت نیست! / فیلم
  • کوچ ییلاقی عشایر زاگرس